Michael Kristensen/Tine Rehling

Michael Kristensen og Tine Rehling mødte hinanden første gang i 1997. Anledningen var en indspilning af Benjamin Brittens musik for harpe og sang. Et af værkerne på CD’en var A Birthday Hansel for tenor og harpe. Det blev en meget vellykket indspilning, og der var fra begges side et stort ønske om at fortsætte samarbejdet.

Men der skulle gå 10 år førend det lykkedes de to musikere at realisere deres idé om en fast duo.

Nu tilbyder de sig til festivaller, musikforeninger og kirker med et program der selvfølgelig består af værker af Benjamin Britten. Britten havde et tæt samarbejde med harpenisten Ossian Ellis og tenoren Peter Pears og har derfor skrevet flere værker for denne konstellation. Med duoens store forkærlighed til Brittens Musik, vægter de disse værker højt i programmet. Derudover vil der være en afdeling med sange af Carl Nielsen, og et eller to solo stykker for harpe. Sådan lød det seneste program duoen optrådte med på Fuglsang Slot. Duoen tilbyder også sange/lieder af F. Schubert, M. De Falla og Ravel.

Michael Kristensen er ansat som solist ved det Kgl. Teater. Han har adskillige gange optrådt og indspillet med DR Symfoniorkester. Modtager af musikanmelderringens pris.

Se i øvrigt www.michaelkristensen.com

Booking